Deler en million dollar

Amerikanske Sanya Richards måtte dele gullpotten på en million dollar med russiske Jelena Isinbajeva og etioperen Kenenisa Bekele.

Dollarsedler - Foto: AP
Kultur

Amerikanske Sanya Richards var helt suveren og vant 400 meteren under det siste Golden League-stevnet fredag. Hun måtte dele gullpotten på en million dollar med russiske Jelena Isinbajeva (stav) og etioperen Kenenisa Bekele (5000 m)Hun vant den gode tiden 48,83 som er årsbeste i verden og ny banerekord. Britiske Christine Ohuruogu ble henvist til annenplassen med 50,43, mens Shericka Williams fra Jamaica ble nummer tre med 50,55.Jelena Isinbajeva vant med 4,70 og prøvde seg også på ny verdensrekord uten å lykkes denne gangen.Bekele ble hardt presset, men ingen klarte å stå imot hans suverene sluttspurt. Han vant på tiden 12.55,31. Landsmannen Imane Merga fulgte på 2.-plass med 12.55,66.

Nyheter
Kultur