- Dette laget rykker ned fra Tippeligaen

Lyn rykker ned fra Tippeligaen - hvis de i det hele tatt overlever. Men hvem tar den andre nedrykksplassen?

Bodø/Glimts Jan Derek Sørensen - Foto: Scanpix

Spilleselskapet Betsafe.com har vurdert det gjenstående kampprogrammet i Tippeligaen, og tror at Bodø/Glimt slår følge med Lyn ned i Adeccoligaen - hvis sistnevnte unngår konkurs, vel å merke.Fredrikstad må ut i kvalifiseringskamper hvis tipsene slår til.- Det er det mest logiske utfallet. Men det skiller marginalt. Et lite resultat kan forandre absolutt, sier oddssetter Geir Magne Gjersvoll.Glimt har fått 1,90 i odds på nedrykk, mens både Fredrikstad og Strømsgodset dobler pengene dine.Verken Aalesund eller Lillestrøm er trygge ennå, men begge har ifølge Gjersvoll et overkommelig program igjen. Nedrykksoddsen på disse to er hhv. på 4,00 og 6,00.