Drillo innrømmer elendig spill

Egil «Drillo» Olsen tror Norge ble snytt for to straffer mot Island. Men oppsummeringen er klar: Spillet var altfor dårlig.

Egil Drillo Olsen - Foto: Scanpix
Kultur

- Ja, etter å ha sett kampen, så ser det slik ut. Blant annet ble Simen Brenne dyttet i bakken da han skulle sette ballen i mål. Men jeg sier ikke dette for å gjøre vår prestasjon bedre. Den var for dårlig. Det er alle enige om, både trenere og spillere, sier Drillo mandag.Han mente også at sjansefordelingen var 7-5 til Island og ikke 9-4 som mange hadde regnet seg fram til.- Men flere av Islands sjanser var langt større enn de vi hadde. Vi hadde et veldig positivt spillermøte der flere spillere bidro. Nå håper vi at Island-kampen er ute av kroppen. Det er bra å bli ferdig med den, ikke minst fordi den var så dårlig. Nå ser vi framover.Mot Makedonia onsdag spiller Norge for andreplassen i gruppen.- Det vil være viktig selv om vi ikke har sjanse til å gå videre. Jeg vil ikke si noe bestemt om laguttak og formasjon. Vi har noen spillere som ikke er med på trening for fullt nå. Blant annet er Tom Høgli litt dårlig (forkjølet). Han skulle kanskje ikke ha spilt mot Island, sier Egil Olsen.

Nyheter
Kultur