- Drillo sitter trygt!

- Skulle utfallet av kampen bli seier, er vi også ganske sikre på at Egil "Drillo" Olsen sitter trygt som landslagstrener, sier Ladbrokes Norges Per Scavenius.

Egil Drillo Olsen - Foto: Scanpix
Kultur

Denne helgen møter Norge Island til skjebnekampen som for alvor kan blåse liv i VM håpet. Med seier over Island kan Norge klatre opp på andreplassen i sin gruppe. Oddssettere hos bookmakeren Ladbrokes har tro på seier til Norge til 1,80 i odds.Myndighetskontakt for Ladbrokes Norge, Per Scavenius tror Norge har gode sjanser i Reykjavik.- Magefølelsen sier at vi vinner. Skulle utfallet av kampen bli seier, er vi også ganske sikre på at Egil "Drillo" Olsen sitter trygt som landslagstrener. Det vil han for så vidt gjøre ut kvalifiseringen uansett, men kommer vi til VM blir han nok med på ferden, sier Scavenius i en melding.Etter at Trond Sollied forlot Heerenveen har spekulasjonene rundt hvem som blir den neste permanente landslagstreneren florert. Ladbrokes tror sannsynligheten er størst for at Drillo får det permanente hovedansvaret til 1,50 ganger pengene.Aktuell odds:Ladbrokes:Island - Norge 3,75 3,30 1,80Unibet:Island - Norge 4,75 3,45 1,75

Nyheter
Kultur