Dytten som ødela alt for Vålerengen

Vålerengen hadde full kontroll på Molde og så ut tilå cruise mot ny cupfinale. Så ødela en dyttende trønder hele festen.

Vålerengens Martin Andresen - Foto: Scanpix

Molde er klar for cupfinalen 2009 etter en meget dramatisk semi-finale mot Vålerengen onsdag.Oslo-laget hadde ikke spillet i kampens første omgang, men et strålende langskudd av midtbanespiller Harmeet Singh sørget likevel for at Martin Andresens menn ledet da dommeren blåste av til pause.Andre omgang ble en kjedelig affære der Oslo-laget kontrollerte det meste på banen. Så, i det 77. minutt, skjedde hendelsen som snudde hele oppgjøret.Vålerengen-forsvarer Andreas Nordvik, leid inn fra Rosenborg ut sesongen, ble irritert på Molde-spiss Mame Biram Diouf etter en hard duell i 16-meteren, og dytter senegaleseren over ende.Resultatet ble rødt kort til Nordvik og straffe til Molde. Den satte Magen Hoset i noten, og selv om Moa scoret like etter for Vålerngen, ble oppgaven for tøff til slutt med kun 10 mann på banen.Sluttresultatet ble 6-3 til Molde etter målrike ekstraomganger.Etter kampen måtte trønder Andreas Nordvik stå skolerett og beklage at hans dytt ødela for Vålerengen.- Jeg ble slått i hodet av Diouf. Det gjorde meg sinna og jeg mistet hodet totalt. Jeg går mot han og dytter, sa Nordvik til Dagbladet etter kampen.Nordvik sier det røde kortet var fullt forfortjent og tar på seg skylden for at Vålerengen ikke maktet å ta seg til sin andre cupfinale på to år.