Engelske toppklubber vil ha Beckham

David Beckham bekrefter at tre eller fire engelske klubber har vært i kontakt med ham med tanke på å få ham på laget senere i høst.

David Beckham - Foto: Scanpix
Kultur

Beckham selv som spiller for LA Galaxy i Major League Soccer (MLS) i USA, skjønner også at dersom han skal ha noen som helst muligheter til å bli med i den engelske VM-troppen til Sør-Afrika neste sommer, så er han avhengig av å spille på toppnivået etter at MLS-sesongen er over i november.- Jeg har mine planer, og jeg har flere muligheter. Milan vil gjerne ha meg tilbake, og det er veldig bra, men jeg har også tilbud fra engelske toppklubber, innrømmer Beckham.- Foreløpig konsentrerer jeg meg om onsdagens kamp mot Kroatia, samt de neste kampene i MLS og avslutningen av sesongen i USA, men med en gang jeg har tid, kommer jeg til å ta en avgjørelse om hva jeg skal gjøre i vinter, sier Beckham som gjør alt som står i hans makt for å komme med i den engelske VM-troppen kommende sommer.Allerede onsdag kan Beckham hjelpe England og trener Fabio Capello med å sikre en plass i VM-sluttspillet, og Beckham sier at han kun er opptatt av den kampen i øyeblikket.- Alt annet er satt på vent. Nå gjelder det først og fremst å sikre plassen i VM, sier den tidligere engelske landslagskapteinen.Ryktene vil ha det til at Beckham kan knytter til både Manchester City, Tottenham og Arsenal, men selv holder han kortene tett til brystet. Da en journalist foreslo at hans tidligere sjef på det engelske landslaget, Sven-Göran Eriksson som nå er direktør i 2. divisjonslaget Notts County, hadde vært i kontakt med ham, svarte Beckham med et skjevt smil.- Nei, det er en stund siden jeg har snakket med Sven nå, var alt Beckham svarte på den antydningen. (©NTB)

Nyheter
Kultur