Fikk kjeft etter super-mål

Først banket han læret i noten på spektakulært vis. Deretter måtte han tåle en real skyllebøtte fra sjefen.

Vålerengas manager Martin Andresen (t.h.) og trener Tor Ole Skullerud (sittende t.v.) - Foto: Scanpix

Søndag vant Vålerengen byderbyet mot FC Lyn Oslo for første gang siden 1981. Sluttresultatet ble til slutt 4-1 til Martin Andresens menn.En av spillerne som sørget for det var Vålerengens Mohamed Fellah, som spilte en solid kamp og som scoret 3-0-målet på spektakulært vis.Fellah forserte sideslengs inn mot Lyns 16-meter, og klinket ballen i noten bak en forfjamset Lyn-keeper.Etter scoringen ble Fellah så glad at han flerret av seg drakten sin og sprang mot egne supportere for å feire. Dette falt imidlertid ikke i god jord hos Vålerengen-trener Andresen.Å ta av drakten etter scoring belønnes nemlig automatisk med gult kort.- Det er totalt hjerneblødning. Det er ikke akseptabelt. Gule kort er en del av spillet, men å kaste trøyen er ikke greit, selv om det var en fin scoring, sa Andresen til VG etter kampen.