Går for ny null

Kjetil Wæhler og Brede Hangeland kan ordne sin tredje 0-kamp på rad sammen. Lykkes midtstopperne med det, er Norges muligheter mot Island lørdag gode.

Brede Hangeland - Foto: Scanpix
Kultur

Duoen har holdt nullen de to siste gangene (Skottland og Makedonia). I bortekampen mot Nederland (tap 0-2) var Hangeland suspendert for gule kort.- Jeg kjenner mange av islendingene godt, og vi vet vel stort sett hva som kommer. Det er bare å gjøre seg klar til en tøff fysisk kamp, sier Wæhler til NTB.Han tror Norge spiller i en 4-4-2-formasjon.- Ja, det er følelsen min. Vi er jo nødt til å vinne kampen. Derfor må vi også være mer offensive. To spisser i en kamp som dette er nok det som er mest gunstig. Som sagt, vi må risikere litt. Men å miste ballen når vi er på vei framover, vil kunne skape problemer for oss fordi vi er én mann mindre på midten, sier Kjetil Wæhler.

Nyheter
Kultur