Hamret ballen i mål og slo til tilskuer

Kampen omtales allerede som den beste på veldig lenge. For en spiller ble det action både med og uten ball.

Tidligere Manchester City-spiller Craig Bellamy til venstre, med en trolig fremtidig Manchester City-spillers arm rundt seg. Uniteds Rio Ferdinand til høyre - Foto: Scanpix

Søndagens byderby i England mellom Manchester United og Manchester City ble en meget severdig batalje, der førstnevnte lag til slutt trakk det lengste strået.Men det var ikke bare solid spill, lekre mål og spillere i storform som sørget for action på banen.Fem minutter på overtid, like etter at United-spiller Michael Owen hadde avgjort kampen, sprang en tilskuer ut på banen.Det likte City-spiller Craig Bellamy, som tidligere i oppgjøret hadde scoret et meget flott mål på et kanonskudd, så dårlig at han rett og slett gav tilskueren en rett høyre.Bellamy, som er kjent som en bråkebøtte i England, kan nå bli gransket av det engelske fotballforbundet etter slaget.United vant selve kampen 4-3.