Har kostet 700.000 kroner per kamp

Etter overgangen for to år siden har den kostbare spissen kun spilt 14 seriekamper. Det har blitt en meget dyr affære for eliteserieklubben.

Foto: Scanpix
Kultur

Ole Martin Årst har kun spilt 14 seriekamper for Start siden overgangen fra Tromsø for to år siden. Før året er omme vil Start ha hatt mer enn 10 millioner kroner i utgifter på skadeplagede Ole Martin Årst, melder Fædrelandsvennen. Det vil si rundt 700.000 kroner per kamp. 35-åringen er nå i ferd med å gjøre et aller siste opptreningsforsøk for å betale tilbake noen av kostnadene Start har hatt.Drøyt to år etter at 3,5-årskontrakten ble signert i Tromsø, har Start hatt 9,7 millioner kroner i utgifter på veteranen, mener avisen å vite. Dette inkluderer lønn, bonuser og arbeidsgiveravgift. De 420.000 kronene som Nav bidro med i fjor, fordi Årst var sykmeldt hele året, er trukket fra.

Nyheter
Kultur