- Jeg var sinnssyk i gjerningsøyeblikket

Arild Sundgot har brukt hendene til å score før. I går prøvde han seg igjen. Men ble avslørt.

Lillestrøm - Foto: Scanpix

For to år siden brukte Arild Sundgot hånden da han sendte Lillestrøm til cupfinale på bekostning av Stabæk. I går prøvde han seg igjen. På stillingen 2-2 hjemme mot Bodø/Glimt bokset Sundgot ballen i mål syv minutter før slutt.Men ble avslørt av dommer Tom Harald Hagen, og fikk gult kort.- Jeg vet ikke hva som skjer med hendene mine. Jeg tror jeg får gjøre som Nannskog sier, og kappe dem av, sier Sundgot til TV2.- Jeg synes det var riktig at dommeren annullerte. Jeg gjorde en bommert igjen. Det var hands. Jeg var sinnssyk i gjerningsøyeblikket, kan man si, føyer sunnmøringen til.Sundgot jakter dermed fortsatt på sitt seriemål nummer 100 for Lillestrøm.