Kokende vann - rett fra springen

Quooker tar av i Norge.

Foto: Selskapet

Quooker, er nå innstallert i 15.000 kjøkken i Norge og Danmark, og lanseres i disse dager i Sverige, heter det i en pressemelding fra selskapet.- Quooker er en enorm suksess i hele Nord-Europa, med flere enn 400.000 fornøyde brukere, og vi innstallerer kranen både i private hjem og på restauranter der man er helt avhengig av å spare tid og ha god hygiene. Kranen kan brukes til alt fra å posjere fisk og forvelle grønnsaker til å sterilisere smokker og flasker, og selvsagt til å lage en kopp kaffe eller te, sier Frode Helgeland Andersen, Quookers landansvarlige i Norge i en kommentar.SikkerhetDet kokende vannet kommer ut av kranen i form av små, lette perler og gjør at du unngår skålding om du får hånden under, hevder selskapet.Den skal være sikrere enn en vanlig vannkoker, heter det.