Maaseide med milliontap

Bjørn Maaseide gikk på en smell i fjor.

Bjørn Maaseide - Foto: Scanpix
Kultur

Sandvolleygeneral Bjørn Maaseide gikk på en smell og tapte 4 millioner kroner på World Event i 2008.- Tallene er ikke bra i det hele tatt. Det er en kombinasjon av for høye utgifter og lavere inntekter enn budsjettert, forklarer Maaseide overfor AftenbladetDe røde tallene er tilgjengelig i Brønnøysund-registeret. Maaseide eier 94 prosent av World Event, selskapet som arrangerer sandvolleyballturneringene i Stavanger og Kristiansand.Selskapet er også ansvarlige for ski- og skiskytterfestivalen i Sandnes.Maaseide dekker opp underskuddet ved å tilføre midler fra egen lomme. I 2007 gikk selskapet 8 millioner kroner i underskudd.- Vi kan ikke fortsette slik. Vi er inne i prosesser hvor vi ser på hva som må gjøres, forklarer Maaseide.Det er ennå ikke bestemt om de vil søke om fire nye år med sandvolleyball i Stavanger og Kristiansand. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv