Maradona ønsket han var 20 år yngre

Da kunne Diego Maradona han tatt i et tak og vært med å spille mot Brasil.

Argentinas trener Diego Maradona. Foto: AP Photo/Scanpix
Kultur

Diego Maradona sier han ønsket han var 20 år yngre, slik at han kunne tatt i et tak og vært med å spille mot Brasil lørdag.Landslagssjefen har fått problemer på grunn av mange skader i det siste. Han er tydelig bekymret før kampen i Rosario, og alle skadene som har rammet den argentinske troppen, har tvunget Maradona til å kalle inn den 30 år gamle midtbanespilleren Rodrigo Brana, den 35 år gamle angriperen Martin Palermo og 36-åringen Ronaldo Schiavi.Brana og Schiavi er debutanter, mens Palermo ikke har vært i landslagstroppen de siste ni årene. Gunstig er det ikke for den viktige prestisjekampen mot Brasil.- Da jeg møtte spillerne tirsdag sa jeg til dem at jeg hadde ønsket jeg var 20 år yngre, for da kunne jeg vært med og spilt, sier Maradona til Radio Del Plata.- Men vi må ikke la alle problemene knekke oss. De som ikke kan spille av forskjellige årsaker må vente til neste gang, mens de som er klare må gi alt og dominere på banen, legger Maradona til. (©NTB)

Nyheter
Kultur