Nær 2,5 millioner så Skavlan

Sesongpremieren på TV-programmet Skavlan dro til sammen 2.471.000 seere på fredagskvelden.

Fredrik Skavlan. Foto: Scanpix

Det gjør Skavlan til Skandinavias mest sette TV-program i helgen som var.1.046.000 benket seg foran TV-apparatene for å se premieren på Skavlan fredag kveld her hjemme, mens antallet seere nådde 1.425.000 i Sverige. I Sverige hadde programmet en markedsandel på 38,7 prosent, som er den største seerandelen for Skavlan i vårt naboland noen gang.- Vi er veldig, veldig fornøyde med dette. Dette var akkurat det man hadde håpet på, og vi er Skandinavias største talkshow. Så får tiden vise om vi klarer å holde seertallene oppe, sier Charlo Halvorsen, redaksjonssjef i NRK Underholdning.I neste program får Fredrik Skavlan besøk av den amerikanske hip-hopartisten Jay-Z, og i studio kommer også Sveriges største «snakkis» om dagen - luksushustruen Anna Anka.For ordens skyld - mest sett på NRK sist helg var sesongpremieren på Nytt på Nytt med 1.286.000 seere og markedsandel på 70 prosent. (©NTB)