- Noe av det råeste jeg har sett

Motstanderlaget hadde fersk trener og de fleste ventet en jevn og tett batalje. Takket være en 19-åring i storform ble det imidlertid real overkjøring.

Foto: Scanpix

Strømsgodset kjørte søndag over Fredrikstad i fotballens eliteserie, og da dommeren blåste av oppgjøret hadde trener Ronny Deilas menn vunnet 4-1.Dette til tross for at Fredrikstad nylig har ansatt Tom Nordlie som trener, noe de fleste har regnet med skulle føre til en opptur for laget fra plankebyen.Søndagens kamp ble i stedet en heftig nedtur, mye takket være hjemmelagets Muhamed Keita som var i storform.- Dette er noe av det råeste jeg har sett på Marienlyst, uttalte sportsdirektør Jostein Flo til VG etter at oppgjøret var over.Han mener nevnte Keita på sikt er en mann for landslaget, sammen med Godset-kollega Marcus Pedersen.For Fredrikstad ser det hele imidlertid meget mørkt ut for øyeblikket. Trener Tom Nordlie mener laget må vinne tre av lagets resterende fem kamper for å bli værende i eliteserien.