Pokerspillere kjemper om 250 millioner kroner

I morgen starter VM i nettpoker med nærmere 250 millioner kroner i den totale premiepotten.

Kultur

Turneringsserien PokerStars.com World Championship of Online Poker (WCOOP) varer i nesten tre uker. Flere hundre nordmenn er ventet å stille til start for å være med å kjempe om heder og ære og et solid påslag på den personlige økonomien.Den totale premiepotten i WCOOP er i år omtrent dobbelt så stor som tennisens største turnering, Wimbledon, og mer enn fire ganger større enn golfens The Players Championship.- World Championship of Online Poker er det desidert største som skjer innen nettpoker hvert år. Mesterskapet har vokst fra ni turneringer og en total premiepott på i overkant av fire millioner til 45 turneringer og en premiepott på til sammen en kvart milliard norske kroner, sier Thomas Udness, Norgessjef for PokerStars.

Nyheter
Næringsliv