Ronaldo og co. kjører rått løp

Snakk om gigantduell. Barcelona har levert den beste seriestarten på 12 år, men fikk onsdag svar på tiltale av Cristiano Ronaldo, Kaká og de andre Real Madrid-spillerne.

Real Madrids Cristiano Ronaldo - Foto: AP

Snakk om gigantduell. Barcelona har levert den beste seriestarten på 12 år, men fikk onsdag svar på tiltale av Cristiano Ronaldo, Kaká og de andre Real Madrid-spillerne.Dagen etter Barcas 4-1-seier over Racing Santander, viste Real krefter med 2-0-seier borte mot Villarreal. Begge klubber står med fire strake seirer, men Barcelona er foreløpig foran på målforskjellen (3 plussmål mot 2).Real Madrid-ledelsen gikk berserk på overgangsmarkedet i sommer, åpnet pengesekken for fullt og fikk betalt i spillere som Ronaldo og Kaká. De to har slått til på rappen.Ronaldo sto med fire mål på tre kamper før onsdagens oppgjør. Målformen fortsatte mot Villarreal. Ronaldo og Real-spillerne gikk rett i angrep, og etter en kontring i annet spilleminutt kunne Ronaldo ordne 1-0 med høyrefoten.Innen 20 minutter var spilt hadde Ronaldo misbrukt nok en sjanse, spilt fram til Kaká som også misbrukte muligheten, for så også å sette opp Gonzalo Higuain, som heller ikke klarte å tegne seg på scoringslistene.Ti minutter før hvilen ble Villarreal redusert til ti mann da Gonzalo Javier Rodrigues Prado fikk sitt annet gule kort, men Real slet med å doble ledelsen.Kaká fikk imidlertid revansj kvarteret før full tid. Lopez Angel handset i eget felt. Fra straffemerket var Kaká sikker og plasserte ballen lavt i høyre hjørne.- Villarreal er vanskelige å slå på deres hjemmebane, men mitt tidlige mål hjalp til å få dem ut av rytmen. Etter Kakás scoring hadde vi kontroll, sa Ronaldo.Like bra går det ikke for Reals byrival Atlético, som ble pepet av banen etter at Almería stjal med seg et poeng etter 2-2-scoring rett før slutt. Atlético har bare to poeng på fire kamper og kom skjevt ut også i mesterligaen.Athletic Bilbao misbrukte sin sjanse til å holde tritt med Barcelona og Real Madrid da laget fikk sitt første poengtap med 0-1 borte mot Tenerife. Mikel Alonso scoret målet rett før slutt.