Sesongen over for Opdal

Håkon Opdal må opereres i kneet. Dermed ryker resten av sesongen for Brann-keeperen.

Landslags keeperne Rune Allmenning Jarstein, Jon Knudsen og Håkon Opdal - Foto: Scanpix

Opdal skadet kneet i cupkampen mot Odd Grenland i august.- Først og fremst er dette en nedtur for Håkon, som må gjennom en ny periode uten å kunne stå i mål. La oss håpe operasjonen går bra slik at han kan starte opptreningen igjen rimelig snart, sier trener Steinar Nilsen til brann.no.Opdal ble også operert i knærne i fjor. Branns lege, Ove Austgulen, sier keeperens skade ikke har sammenheng med fjorårets problemer.- Nei, dette er noe annet. Skaden så ut til å lege seg godt de første to ukene etter Odd-kampen, men så fikk Håkon en hevelse som indikerte at alt ikke gikk som vi håpet. Nå har vi konkludert med at operasjon er eneste utvei, sier Austgulen, som bekrefter at sesongen er over for keeperen.Opdal opereres trolig i neste uke. (©NTB)