Sharapova tilbake med et smell

Russiske Maria Sharapova fikk lett reise til 2. runde da hun var tilbake med strålende spill i US Open i tennis natt til onsdag norsk tid.

Maria Sharapova - Foto: Scanpix
Kultur

Sharapova, vinner av US Open i 2006, brukte 73 minutter på å slå Tsvetana Pironkova fra Bulgaria 6-3, 6-0. Entusiastiske tilskuere på Arthur Ashe Stadium satte stor pris på at hun var tilbake. Hun svarte med periodevis godt og sikkert spill.- Det er utrolig å være tilbake etter nesten ett år. Når du hører jubelen og merker atmosfæren, er alt glemt, ropte hun til publikum. Sharapova kastet inn håndkleet i oktober i fjor på grunn av skulderskade.Russeren er ikke eneste stjerne med comeback. Også belgiske Kim Clijsters er tilbake etter å ha prioritert familieliv i to år. Begge er tidligere US Open-vinnere og ranket som nummer en i verden.- For tennisen er det viktig at vi er tilbake, sa 22 år gamle Sharapova, som var raus med kommentarene etter comebackkampen.I 2. runde møter Sjarapova, seedet som nummer 29, amerikanske Christina McHale. (©NTB)

Nyheter
Kultur