Sir Alex: City er kjepphøye

City vil bli best i byen. Nå fyrer Manchester United-manager Sir Alex Ferguson opp stemningen foran en av sesongens største hatkamper.

Foto: Scanpix

Førstkommende søndag braker United og City sammen til sesongens første Manchester-derby. Citys nyvunnede rikdom har fremkalt ambisjoner om å bli størst i byen. Og starten har vært feilfri - med fire seire av fire mulige.Men det skal mer til for å imponere Uniteds mektige og suksessrike manager Alex Ferguson.- De har hatt en behagelig start på sesongen, med 2-3 enkle kamper, sier han om seirene mot Blackburn, Wolverhampton, Portsmouth og Arsenal.- Litt kjepphøye Samtidig innrømmer Ferguson at rivaliseringen har steget et hakk de siste månedene.- De har kjøpt alle de spillerne, hengt opp den plakaten og alle disse bannerne. De har vært litt, hvordan skal jeg si det, kjepphøye - ja litt kjepphøye, uttaler manageren ifølge The Guardian i et intervju med amerikanske Sirus XM Radio.Plakaten han viser til var av tidligere United-spiller Carlos Tevez, som ble ønsket velkommen til Manchester.- Når en bruker så mye penger og betaler så mye lønn, da må en vinne ligaen. Og det er der de kommer til å få problemer. De må slå oss, Liverpool, Chelsea og Arsenal på et tidspunkt denne sesongen for å vinne ligaen, legger han til.