Snyter deg for toppkamper i CL

Viasat lanserer Norges første rendyrkede fotballkanal - på betal-TV. Flere av toppkampene i Champions League blir flyttet til den nye kanalen.

Real Madrids Cristiano Ronaldo - Foto: AP
Kultur

Viasat lanserer Norges første rendyrkede fotballkanal, Viasat Fotball, tirsdag 15. september. Lanseringen skjer i forbindelse med åpningskampen i gruppespillet i UEFA Champions League. "Toppkampen" i turneringen på tirsdager vil bli vist på Viasat Fotball denne sesongen.Viasat Fotball blir tilgjengelig som betal-TV-kanal for Viasats satellitt-TV-kunder og i en rekke kabel- og IPTV-nett over hele landet.- Det er veldig hyggelig å kunne tilby norske TV-seere en kanal som er hundre prosent dedikert til fotball. På Viasat Fotball har vi samlet våre beste fotballrettigheter på én kanal, og med opp til 30 timer direktesendt fotball per uke er kanalen et sterkt tilskudd til Viasats mektige sportsportefølje, sier Viasat-sjef Erik Z. Børresen ifølge en pressemelding.

Nyheter
Kultur