Thierry Henry hudfletter trener

Frankrike sliter med å nå VM-sluttspillet i fotball neste år, og Thierry Henry legger ikke fingrene mellom og hudfletter trener Raymond Domenech.

Frankrikes Thierry Henry. Foto: Scanpix
Kultur

Domenech gikk ut med sterk kritikk av spillerne etter en treningsøkt før VM-kvalifiseringskampen mot Romania lørdag. Da sprakk det for Henry som var verdensmester med Frankrike i 1998. Han sa rett ut at spillerne er svært misfornøyde med den jobben treneren gjør.- Vi aner ikke hvordan vi skal spille eller hvor vi skal plassere oss på banen. Det er ingen organisering i spillet vårt, og vi vet rett og slett ikke hva vi skal gjøre. Vi spiller helt uten stil, taktikk og identitet, sa Henry til treneren.Men han stoppet ikke med det.- De treningsmetodene som blir brukt er dårlige. Spillerne synes det er kjedelig, sa stjerneangriperen videre.- Nå har jeg spilt fast på det franske landslaget i 12 år, men jeg har aldri vært i en situasjon som vi opplever nå, la han til. Barcelona-spissen understreket at han snakket på vegne av hele laget.Lørdagens kamp mot Romania endte 1-1, og det betyr at Frankrike ligger fire poeng bak gruppeleder Serbia som laget møter onsdag. Selv om det skulle bli fransk seier i onsdagens siste VM-kvalifiseringskamp, må franskmennene gjennom omspill for å nå VM-sluttspillet. (©NTB)

Nyheter
Kultur