Thorkildsen trakk seg med lyskeproblemer

Andreas Thorkildsen nøyde seg med 82,61 før han trakk seg. Han fikk kjenning med sin vonde lyske. Det holdt til annenplass.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Kultur

Finske Tero Pitkämäki var tilbake etter sykdom og vant konkurransen med et kast på 86,23. Kastet fikk han opp i 1. runde.- Det var lysken som klampet seg til. Jeg merket det først mot slutten av oppvarmingen, men ville prøve et kast, men det ble ikke noe særlig, sa Thorkildsen til NRK.- Synd å forlate en konkurranse uten godt et resultat, men det er vanskelig å kaste når det knyter seg, sa VM-vinneren.Han var dessuten usikker om han blir klar til verdensfinalen i Hellas neste helg.Han dro rett i garderoben for behandling og rakk bare noen få ord med treneren Åsmund Martinsen.- Helsa må gå foran. Han fikk til et godt oppvarmingskast og det så ut til at det skulle gå bra. Men jeg så jo det ikke bli noe særlig i det første kastet, sa Martinsen til NTB.

Nyheter
Kultur