To nye nordmenn slipper til i United?

- Manageren er imponert, sier Ole Gunnar Solskjær om duoen som kan få debutere på A-laget i kveld.

Ole Gunnar Solskjær - Foto: Scanpix

Reservelagstrener Ole Gunnar Solskjær er ikke eneste nordmann i Manchester United. På laget sitt har han både Magnus Wolff Eikrem og Joshua King, som begge kan være aktuelle når United tar imot Wolverhampton i ligacupens 3. runde onsdag kveld.Ifølge den godt informerte lokalavisen Manchester Evening News har begge fått tildelt trøyenummer på A-laget. 17-årige King har fått nummer 41, mens 19-åringen Eikrem har fått nummer 42.Det er verdt å merke seg at begge er uttatt i den såkalte bruttotroppen til kampen, noe som betyr at de liksågodt kan havne på tribunen.- Manageren er imponert over det de har prestert, sier Solskjær til manutd.com.