Trygve Hegnar: Er alle dopet?

Finansavisens ansvarlige redaktør Trygve Hegnar går hardt ut mot hodeløs planlegging i fotball-Norge. Er alle dopet?

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix
Kultur

Mens Oslo kommune knapt har fordøyd de enorme overskridelsene ved byggingen av den nye Holmenkollbakken (prislapp ca to milliarder kroner), kommer søknaden fra Norges Fotballforbund (NFF) om en statlig støtte på nærmere syv milliarder for å arrangere fotball-EM i Norge i 2016.- Godbiten her er den nye fotballarenaen på Furuset som angivelig skal koste mellom 3,4 og 4,8 milliarder kroner. Presidenten i NFF, Sondre Kåfjord, sier at «målet er at dette skal bli et stort flerbruksanlegg som kan brukes hver eneste dag hele året.» En fotballarena med plass til 50.000 tilskuere som skal brukes hver dag hele året. Er Kåfjord dopet eller er han bare like uprofesjonell og sleip som de som satte i gang Holmenkollprosjektet? spør Finansavisens ansvarlige redaktør Trygve Hegnar på lederplass.- Prosjektet selges inn av NFF og dets betalte rådgivere med at det vil komme minst én million tilreisende tilskuere for å se på fotballkampene de to ukene. En million? Er alle dopet? avslutter Hegnar.Les hele lederen i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv