Vålerenga kan miste syv poeng

I tillegg til en evt. Lyn konkurs risikerer Vålerenga å miste ytterligere tre poeng - og havne i akutt nedrykksfare.

Vålerengens Martin Andresen - Foto: Scanpix

4-1-seieren over Lyns B-lag gjorde veldig godt for Klanen. Men feiringen med blant annet bengalske lys kan koste klubben dyrt, skriver Dagsavisen. Skulle Lyn i tillegg gå konkurs, vil klubben miste syv poeng og bli kastet ut i akutt nedrykksfare.- Sist gang fikk vi beskjed fra NFF at de neste gang ville vurdere andre sanksjoner, sier Vålerenga-direktør Pål Breen, som frykter tomme tribuner eller poengtrekk som straff.- Men jeg tror ikke de vil bruke slike sanksjoner når de ser hvor store ressurser vi bruker for å forebygge slike ting, legger han til overfor avisen.Informasjonssjef Roger Solheim i NFF nøyer seg med å si til Nettavisen at en evt. sanksjon er opp til doms- og sanksjonsutvalget å finne.