Vil ikke håndhilse

Eirik Bakke og Kjetil Rekdal møtes igjen i Ålesund lørdag, men duoen vil ikke håndhilse på hverandre.

Foto: Scanpix

Det ble storbråk da Rekdal og Bakke havnet i heftig ordkrangel da Brann og Aalesund møttes i Bergen i slutten av juni. I direktesending på NRK kalte Rekdal den tidligere England-proffen Eirik Bakke for alkis.- Det er greit nok at han ba om tilgivelse, men jeg kommer aldri til å ta ham i hånden. Jeg har ingenting mer å snakke med Kjetil Rekdal om, sier Bakke til Bergensavisen foran helgens seriekamp.Det kokte på sidelinjen mellom Bakke og Rekdal, men det hele har roet seg ned.- Jeg ser ikke noe behov for å møtes. Vi skal ikke møtes ute på banen, og trenger heller ikke gjøre det utenfor. Jeg tror ikke vi skal bruke mer energi på det. Det som har skjedd, har skjedd og er uinteressant nå, sier Aalesund-trener Kjetil Rekdal. (©NTB)