Zlatan allerede historisk i Barcelona

Den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic har scoret i sine fire første matcher for Barcelona. Det er han alene om å ha klart.

Zlatan, da han spilte for Inter Milan - Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic er i ferd med å bli en hit i Barcelona, etter overgangen fra Inter Milan i sommer.Tirsdag tegnet han seg nok en gang på scoringslisten, og dermed har svensken scoret i de fire første seriekampene fra det spanske laget. Det har ingen greid før ham.Svenske Aftonbladet skriver nemlig at Hristo Stoichkov scoret i sine tre første kamper i debutsesongen for Barcelona i 1990-91-sesongen, men at ingen har tidligere scoret i de fire første.Barcelona vant kampen mot Racing Santander 4-1, etter mål at nevnte Zlatan, samt to av Messi og et av Piqué. Serrano puttet for Racing.