Dermed blir sannsynligvis Eide eliteseriens desidert yngste trener neste år. Det tok bare 30 minutter å sikre seieren torsdag. Olav Tuelo Johannesen scoret to ganger. Først ute var Edier Frejd etter bare fem minutter.- Jeg følte meg ikke helt hundre i dag. Men jeg fikk lempet inn to mål. Dette er fantastisk, sa Tuelo Johannesen til NRK.Sarpsborg gjorde en rekke feil defensivt og ble straffet hardt og kontant på Gjemselund. Det meste så helt kjørt ut på 3-0.Men Øyvind Hoås skjøt inn reduseringen før pause. Dermed livnet det til for fullt igjen. Begge lag hadde gode sjanser til scoring.Men andreomgangen ble målløs og ga 5-4 sammenlagt til ellevill jubel fra de fleste på tribunene.Sarpsborg ga fra seg et noe unødvendig mål på overtid i den første kampen. Det ble kostbart.KIL har ikke spilt i toppserien siden 1999. Klubbens beste plassering der er sølvet fra 1992.
- Småsjokkert
Eide, med mastergrad fra Norges idrettshøgskole i ryggen, tok steget fra hjelpetrener til sjef. Han ble først hentet til KIL som spillerutvikler i 2007.- Jeg har veldig lyst til å trene KIL også neste, men jeg vet ikke helt hva som skjer, sa en småsjokkert Eide til NRK. (©NTB)