Kupper amerikanerne Åge Hareide?

Tidligere landslagstrener Åge Hareide lanseres som en mulig hovedtrener i MLS-klubben New York Red Bulls.

Åge Hareide - Foto: Scanpix
Kultur

Erik Solér tar over som sportslig leder i den amerikanske fotballklubben. Ifølge New York Post er Hareide et av førstevalgene som hovedtrener.VG Nett melder også at Hareide skal ha sondert mulighetene for å hoppe på et utenlandstilbud.Den norske treneren står uten kontrakt. Han ville ikke fortsette i svenske Örgryte. Hareide har også vært i samtaler og er aktuell som Viking-trener.Dersom Hareide skulle ende opp i New York Red Bulls er det grunn til å tro at han kommer til å tjene rundt 3 millioner kroner årlig. Tyskeren Sigi Schmid, som ble årets trener i MLS i 2008, ryktes å dra inn tilsvarende årslønn.(©NTB)

Nyheter
Kultur