I to rapporter beskriver bostyreren flere økonomiske forhold som dreier seg om blant annet unndragelse av skatt, skriver Fvn.no.Bostyreren har fått midler fra Justisdepartementet for å granske mulig økonomisk kriminalitet.- Vi er orientert om bostyrers synspunkter, og vi venter på rapporten fra ham og ikke minst fra boets revisor. Når revisorrapporten kommer skal vi vurdere hvilke tiltak politiet skal gjennomføre, sier overbetjent Gjert Erik Karlsen ved Agder politidistrikt til avisen.Bostyrerens advokat, Kai Knudsen, la fram rapportene for Kristiansand tingrett mandag ettermiddag.I det ene selskapet, Quart Event AS, viser bostyreren til at det er betalt ut vel 7 millioner kroner til tre artister, og at det er trukket skatt på over 1 million kroner. Pengene er ikke innbetalt til skatteoppkreveren.Festivalsjef Arild Buli avviser via sin advokat at en politigranskning er dramatisk for selskapet.- Deler av det Fædrelandsvennen skriver er nytt for Buli. Det er en del ting her som ikke medfører riktighet. Dette føyer seg inn i rekke av negative omtaler avisen konsekvent har hatt hele veien, sier advokat Hanne Eva Müller ifølge NRK.Årets Quartfestival endte med 30 millioner kroner i underskudd, dobbelt så mye som tidligere antatt. (©NTB)