Tiger Woods lettere skadd i trafikkulykke

Den amerikanske golfstjernen Tiger Woods (33) ble bare lettere skadd i en trafikkulykke nær hjemmet sitt i Florida fredag.

Tiger Woods - Foto: Scanpix
Kultur

Skadene etter ulykken ble først oppgitt som alvorlige. Ulykken omtales derimot som mystisk ettersom det gikk over et halvt døgn før den ble kjent.- Det var snakk om skader i ansiktet og slik jeg forstår det ikke spesielt alvorlige, sa borgermester Gary Burns i Windermere til TV-stasjonen CNN.Det var trafikkpolitiet i Florida (FHP) som meldte om ulykken, og at Woods Cadillac Escalade 2009-modell først traff en brannhydrant før den stoppet i et tre da han kjørte ut fra innkjørselen ved sitt hjem i Isleworth i Windermre, en forstad til Orlando. Ulykken skjedde ved 2.30-tiden natt til fredag.Han skal også ha holdt moderat fart ettersom kollisjonsputene i bilen ikke hadde løst seg ut. De løses ut først ved kollisjoner over 50 km/t.Han ble sendt til Health Central Hospital i Ocoee. Tilstanden hans ble ikke kjent med en gang, men ifølge en pressemelding fra sykehuset skulle han være alvorlig skadd. Ved sykehuset opplyste de senere at han ikke lenger er pasient der.Woods agent, Mark Steinberg, sa til TV-stasjonen CNBC at golfspilleren var OK.

Nyheter
Kultur