Verdensener Roger Federer måtte tåle et ydmykende tap i Paris Masters i tennis da useedede Julien Benneteau vant 3-6, 7-6, 6-4 onsdag.Det var sveitserens første kamp i turneringen. Han vant det første settet oppskriftsmessig enkelt, men fikk problemer i annet sett og gjorde stadig flere ukarakteristiske feil.- Julien grep sjansene sine og fortjente seieren. Han var veldig sterk mot slutten. Jeg kan selvsagt spille bedre, men jeg kan også spille mye dårligere. Det var ingen elendig kamp av meg, sa Federer.Hjemmepublikum heiet Benneteau fram mot en sensasjonell seier. Han er bare nummer 49 på verdensrankingen, men sikret karrierens gjeveste skalp med et serveess på første matchball.Benneteau falt på kne og gråt av glede etter å ha avgjort kampen og sikret seg et møte med landsmannen Gaël Monfils i neste runde.Annenseedede Rafael Nadal kunne delt skjebne med Federer, men erklærte seg «veldig heldig» etter å ha nedkjempet sin spanske landsmann Nicolas Almagro 3-6, 7-6, 7-5 på tre timer og et kvarter.Nadal avverget fem matchballer i annet sett før han spilte seg tilbake i kampen.- Jeg er veldig heldig som er videre. Det er sannheten. Jeg spilte dårlig, men jeg vant. Det er det eneste positive, sa Nadal.De fem høyest rangerte spillerne i verden var alle i aksjon onsdag. Novak Djokovic og Juan Martin Del Potro tok seg videre. (©NTB)