Bjørndalen vant sprinten

Ole Einar Bjørndalen skjøt to fulle hus og vant fredagens skiskyttersprint i Hochfilzen.

Publisert 11. des. 2009 kl. 16.00
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Ole Einar Bjørndalen - Foto: Scanpix
Bjørndalen var sikker både på liggende og stående og kontrollerte inn seieren uten at han hadde den helt store spruten i sporet. Russeren Nikolaj Kruglov tok 2.-plassen. Også han skjøt fullt hus og var 6,7 sekunder bak Bjørndalen i mål. Jevgenij Ustyugov fra Russland var 10,1 sekunder bak på 3.-plass med én bom.Lars Berger var klart raskeste mann på langrennsski, men to bom på liggende gjorde at han ble nummer fem, 17,5 sekunder bak Ole Einar Bjørndalen.Halvard Hanevold ble nummer åtte, Emil Hegle Svendsen nummer ni, Alexander Os nummer 31, Ronny Hafsås nummer 49 og Rune Brattsveen nummer 88. (©NTB)