Catalonia ble for sterke for svekket Argentina

Regionslaget Catalonia slo Maradonas noe svekkede Argentina med 4-2 i en vennskapskamp på Nou Camp tirsdag.

Argentinas trener Diego Maradona. Foto: AP Photo/Scanpix
Kultur

Argentina var uten stjerner som blant andre Lionel Messi og Carlos Tevez.Sergio Garcia sendte de katalanske vertene i ledelsen etter 44 minutter da han fluktet inn et presist overlegg fra Joan Verdu i nettet. Før det hadde Barcelona-keeper Victor Valdez vartet opp med mange flotte redninger for katalanerne i 1.-omgang, og hindret gjestene til å ta ledelsen.Etter pausen løsnet det også i målprotokollen foran et halvfullt Nou Camp. Bojan Krkic (19) har slitt med å komme til på et stjernespekket Barcelona-lag. Han brukte han kampen til å reklamere for seg selv med storspill. Etter 57 minutter gjorde han 2-0 på ekte Messi-vis da han tråklet seg gjennom det argentinske forsvaret.Det katalanske laget ble ledet av Ajax- og Barcelona-legenden, nederlenderen Johan Cruyff, mens Diego Maradona måtte følge sitt lag fra tribuneplass etter noen ufine bemerkninger.Etter hvert byttet Cruyff ut den ene stjernen etter den andre. Dermed slapp de søramerikanske gjestene inn den morsomme og sjanserike kampen igjen.Javier Pastore dundret til fra 18 meter og Valdez var sjanseløs på den argentinske utligningen.Sergio Gonzalez scoret sikkert på straffe etter 70 minutter. Angel Di Maria reduserte enkelt til 2-3 for Argentina med et lavt skudd på hjørnet av 16-meteren like etter på. Da hadde Sergio Garcia like før gjort seg bort i eget forsvar.Verdu viste sin pasningsfot for annen gang da han fant lagkamerat fra Espanyol, Moises Hurtado, inne i feltet. Hurtado gjorde 4-2 snaue kvarteret før slutt. (©NTB)

Nyheter
Kultur