- Det kan bli en morsom investering

Jan Petter Sissener vil redde fotballklubben Lyn.

Publisert 15. des. 2009 kl. 07.34
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 123 ord
Jan Petter Sissener - Foto: Finansavisen
Forvalter Jan Petter Sissener vil berge fotballklubben Lyn. Han skal være med å samle inn penger slik at det blir opprettet et aksjeselskap for Lyn.- Hele fotball-Norge, for ikke å si verden, har store problemer. Lyn er en av de første som må gjennom denne hestekuren og jeg tror at de blir den første klubben ut av en slik kur, sier Sissener til Aftenposten.- Det skjer av og til i livet at man gjør ting mer av hjerte enn av hjerne. Jeg har sagt meg villig til å være med på, under gitte forutsetninger, å bidra til å refinansiere Lyn. Når det er sagt så tror jeg at mitt engasjement er svært beskjedent økonomisk, sier Sissener.Han tror Lyn kan bli en morsom investering.