Fortsatt kritisk for FFK

Fredrikstad trøbler videre med sin anstrengte likvide situasjon.

Publisert 12. des. 2009 kl. 09.43
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.06
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Raio Piiroja - Foto: Scanpix
Klubben inviterer mandag sine aksjonærer til møte for å løse pengemangelen.Der vil aksjonærene bli orientert om klubbens økonomiske situasjon. Tre tiltak vil bli diskutert, står det i innkallelsen.FFK Sport AS styrer mot et årsresultatet på minus 18-20 millioner kroner.- For tiden lever vi et tomrom. Inntektene sluttet å komme inn etter Sarpsborg08-kampen, sier Fredrikstad-direktør Runar W. Henriksen til Fredriksstad Blad.- Men det blir bedre i tiden som kommer. I dag (fredag) starter sesongkortsalget og over jul får vi resten av oppgjøret for Dominic Adiyiah, fortsetter FFK-direktøren.Det er skissert tre måter å løse den akutte pengemangelen på: Emisjon, innlån fra kreditorer eller sikkerhet for lån. (©NTB)