Gjør sjokk-comeback som 51-åring

Han har ikke spilt på toppnivå på 11 år. Fredag drar han trøyen over hodet og bidrar sammen med lagkamerater som han like godt kan være far til.

Publisert 11. des. 2009 kl. 09.11
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
To hockeyspillere i aksjon - Foto: Scanpix
Fredag gjør den legendariske russiske ishockeyspilleren Vjatsjelav Fetisov comeback. Det oppsiktsvekkende er at Fetisov er 51 år gammel.- Jeg gjør ikke dette for meg selv, men for klubben. Det er en vanskelig situasjon i klubben nå med mange skader, så det gjelder å støtte dem, sier Fetisov forut for kampen.Det er CSKA Moskva som får nyte godt av legendens tjenester, og dersom alt går etter planen er 51-åringen på isen mot norske Patrick Thorsen når CSKA møter hans Salavat Julajev den 7. januar.Fetisov er innvalgt som representant i det russiske overhuset.