Håndballjentene til semifinale

Det så ille ut ved pause, men håndballjentene er i VM-semifinale etter å feid over Spania i 2. omgang.

Publisert 15. des. 2009 kl. 13.04
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord
Marit Malm Frafjord. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
Etter en kanonbra 2. omgang har Norge nettopp sikret seg semifinaleplass.Norge vant til slutt 27-24.Det betyr at håndballjentene vant 2. omgang med hele 19-10.Linn Kristin Riegelhuth ble toppscorer med syv mål, hvorav ett på straffe. Camilla Herrem scoret fem.
Så ille ut ved pause
De norske håndballjentene er nå halvveis ut i skjebnekampen mot Spania i håndball-VM. Håpet var at spanjolene ikke ville ta kampen så alvorlig ettersom de allerede er klare for semifinale.Men slik har det på ingen måte vært så langt. Ved pause leder Spania hele 14-8.Norge kan gå til semifinale også med tap, men da må Romania slå Sør-Korea senere i dag. Da går Norge foran Romania på innbyrdes oppgjør.