Har svidd av 10 millioner på EM-fiaskoen

Onsdag ble det klart at Norges og Sverges søknad om fotball-EM i 2016 skrotes. Det hele har til nå kostet Norge 10 millioner kroner.

Publisert 10. des. 2009 kl. 08.04
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.02
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord
Sondre Kåfjord og Karen Espelund. Foto: Scanpix
Onsdag ble det klart at Norges og Sverges søknad om fotball-EM i 2016 skrotes. Nå bekrefter Norges Fotballforbund at de har svidd av 10 millioner kroner bare på å søke.Søknaden om EM blir lagt bort etter at myndighetene både i Norge og i Sverige har sagt nei til å yte statstilskudd.- Vi har alene brukt mer enn 10 millioner kroner på denne EM-søknaden, og pengene er først og fremst brukt på konsulenthjelp, sier NFF-president Sondre Kåfjord i en kommentar til VG.