Her er Norges rykende ferske proff-stjerne

Han er utenlandsproffen du kanskje ikke kjenner til. Her er fotball-Norges ferskeste eksportartikkel.

Publisert 9. des. 2009 kl. 10.39
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
Fotballspiller Rune Ertsås - Foto: Scanpix
Molde-spilleren Rune Ertsås (22) er på vei til den franske 2. -divisjonsklubben Tours.Ertsås håper overgangen går i orden like etter nyttår, skriver Romsdals Budstikke.- Klubbene er enig om overgangen, og det er i alle fall et godt utgangspunkt for videre forhandlinger, sier Ertsås til avisen.Han skal reise ned til klubben enten søndag eller i begynnelsen av januar.- Tours har en speider som har sett Rune i aksjon for Molde flere ganger denne sesongen. Han har lagt inn spilleren for sportssjefen i Tours, som har anbefalt ham videre. Treneren (Daniel Sanchez) ønsker å se Rune på et par treninger før han gir endelig klarsignal til klubbledelsen, sier rådgiver Sverre Mauseth til Romsdals Budstikke. (©NTB)