Her går keeperen på do - midt under kampen

Han har briljert både på landslag og i Europatoppen. Men slik har du aldri sett den meritterte keeperen. Se video av toalett-stuntet her.

Publisert 11. des. 2009 kl. 11.27
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.05
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
Foto: Scanpix
Fotballkeeperen Jens Lehmann er kjent som en real fargeklatt på banen, og sisteskansen er heller ikke den som ikke tør å si hva han mener.Men stuntet som Lehmann foretok under Champions League-kampen mot Unirea Urziceni onsdag spørs det om verden har sett før.Selve kampen endte 3-1 til Lehmanns lag Stuttgart, men akkurat det var ikke det mest minneverdige fra dysten.TV-bildene etterpå viste nemlig at den tidligere Arsenal-keeperen faktisk gikk på do midt under oppgjøret. Behovet for toalettbesøk ble tydeligvis for stort, og dermed valgte Lehmann å gjøre sitt fornødne bak sitt eget bur.Se bildene av stuntet under.