Hollywood-stjerne som norsk sjakk-geni?

Eventyret om det norske sjakk-geniet Magnus Carlsen bør bli film, mener engelske medier. Blir det superstjernen Matt Damon som blir Carlsen på lerretet?

Publisert 9. des. 2009 kl. 08.43
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord
Den engelske storavisen Independent har fått med seg det norske sjakk-geniet Magnus Carlsens innsats i London.Nå mener avisen at historien om nordmannen bør bli film, og det med selveste Matt Damon i hovedrollen.Avisen sammenligner også Carlsen med et annet geni, nemlig Mozart. Carlsen selv er ikke helt enig.- Mozart var et stort geni, så på den måten er det hyggelig. Men jeg syns ikke sammenligningen er veldig nøyaktig, all den tid jeg har jobbet hardt for å komme dit jeg er i dag, sier Carlsen til avisen.