Norsk fotball-bauta på vei til stjerne-galleri?

Stavanger-karen har gjort stor karriere i verdens beste fotballiga. Er han nå på vei til et lag spekket med stjerner der milliardene har rullet ut de siste årene?

Brede Hangeland - Foto: Scanpix
Kultur

Norges landslagskaptein og Fulham-spiller Brede Hangeland kan være på vei til Manchester City, melder den engelske avisen The Times.Dyreinnkjøpte forsvarsspillere som Joleon Lescott, Wayne Bridge og Kolo Toure er nemlig alle utilgjengelig for spill den kommende tiden, og dermed må det fylles på i de lyseblås rekker.Manchester City har de siste årene blitt kjent for å bruke forholdsvis store summer på en rekke profilerte fotballspillere.Figurer som Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Robinho og Roque Santa Cruz har alle blitt hentet inn. Laget eies av Abu Dhabi United Group med Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan i spissen.Brede Hangeland ble nylig enig om en forlenget kontrakt med Fulham som strekker seg ut 2013.

Nyheter
Kultur