SAS flyr til Malaga igjen

Underskriftskampanje iverksatt av ferierende nordmenn førte frem.

Foto: SAS
Kultur

Underskriftskampanje iverksatt av ferierende nordmenn, er blant flere ting som gjør at SAS vender tilbake til Malaga, heter det i en melding fra selskapet. I tillegg dobler selskapet operasjonene til Las Palmas og forbedrer avgangstidene betydelig på Alicante-ruten som dermed får forbindelse til hele innenriksnettverket.Den etterlengtede Malaga-ruten fra Oslo får oppstart dagen før palmesøndag, lørdag 27. mars. Den vil bli operert med Boeing 737, og vil ha avgangstider begge veier som gjør at reisende fra SAS-rutene i Nord-Norge også vil kunne nyte godt av det nye tilbudet.- Vi opplever at SAS er høyt ønsket de fleste steder, men det hører med til sjeldenhetene at kravet om å få SAS tilbake er så stort som fra fastboende og ferierende nordmenn på Malaga. Her har man igangsatt en underskriftskampanje som har fått stor respons, sier Hallvard Bratberg som er områdesjef for SAS i Spania.

Nyheter
Kultur