Sir Alex: De behandler Giggs som Gud

Ryan Giggs er tidenes mestvinnende spiller i engelsk fotball. Det gir enorm status.

Publisert 9. des. 2009 kl. 16.18
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord
Ryan Giggs er tidenes mest dekorerte spiller i engelsk fotball, og kommer til å være det i lang, lang tid fremover. Fasiten er 11 ligatitler, 4 FA Cup-titler, 3 Ligacup-titler, 2 Champions League-titler og 1 FIFA Club World Cup-tittel.Dette gir en enorm status i United-garderoben. Manager Sir Alex Ferguson røper at spillerne "behandler Giggs som Gud".- Etter Champions League-finalen i Moskva i fjor startet de å synge Ryan Giggs-sangen. Det var helt unikt. Du kan se varmen han genererer, sier han til BBC Wales ifølge Manchester Evening News.- Giggs er et eksempel og en leder i garderoben, samt en rådgiver for de unge spillerne. Det er alltid forfriskende å se at de går til ham i stedet for å stole på en agent, legger Ferguson til.