Tiger-elskerinne ba om unnskyldning

Cocktail-kelneren Jaimee Grubbs, en av Tiger Woods elskerinner, har bedt Elin Nordegren om unnskyldning gjennom et TV-intervju.

Publisert 10. des. 2009 kl. 14.55
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
Tiger Woods og kona Elin Nordgren - Foto: AP
- Jeg kan ikke beskrive hvor skamfull jeg føler meg etter å ha skadet både familien og følelsene hennes. Dersom det ikke hadde vært meg, ville det ha vært en annen. Jeg gjorde ikke dette for at jeg er en overfladisk person, og mine hensikter var ikke å skade Nordegren, sa Jaimee Grubbs i programmet «Extra».Tidligere har cocktail-kelneren sagt at hun har hatt et 31 måneder langt forhold til tennisesset, og hun kunne legge fram både tekstmeldinger og talebeskjer som bevis for dette.Tiger Woods har hatt et godt omdømme og vært en rollemodell i USA fram til nå, men ryktet hans har fått en kraftig knekk etter at det er blitt kjent at han i alle fall har hatt ni elskerinner etter at han giftet seg med Elin Nordegren.