Vedder du på at det blir renteøkning?

Så mye kan du tjene om du tror sentralbanksjef Svein Gjedrem har en overraskelse på lur onsdag.

Publisert 14. des. 2009 kl. 16.15
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
Sentralbanksjef Svein Gjedrem - Foto: Scanpix
Førstkommende onsdag avholder Norges Bank årets siste rentemøte. 17 av 19 økonomer Reuters har snakket med tror sentralbanksjef Svein Gjedrem vil holde styringsrenten uendret på 1,50 prosent. NordicBet har lansert et spill på hva Norges Banks styringsrente vil være på torsdag 17. desember.Oddsen for "1,5 prosent eller lavere" er på 1,38, mens du får 2,80 ganger innsatsen ved "1,51 prosent eller høyere" - altså hvis Gjedrem overrasker med en renteøkning.- Interessen for våre spill på rentenivået har i 2009 vært rekordstor, og vi tror interessen bare vil øke neste år. Da vil fokuset igjen komme på renteoppgang - med alt det innebærer, sier talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet i en kommentar.