Her er Kristian Valens nye modell-kjæreste

35 år gamle Kristian Valen har visstnok funnet lykken med en 20 år gammel modelljente fra Sandnes. Her er TV-komikerens utvalgte.

Komiker Kristian Valen - Foto: Scanpix
Kultur

TV-fjes og komiker Kristian Valen har funnet lykken igjen, skriver Sandnesposten på sine nettsider.Valens utkårede skal være 20 år gamle Shila Amini (bilde på ekstern link). Amini studerer ledelse og skal også ha gjort oppdrag som modell, blant annet for Armani.- Da jeg så smilet til Shila for første gang var jeg solgt. Hun er en kjempejente. Hun er både gal, god og impulsiv. Ting har skjedd litt fort, men livet er kort og jeg har ikke følt meg så levende siden krigen, sier Valen i en kommentar til Se og Hør.Paret reiser etter sigende til Los Angeles denne uken. Valen skal ha skaffet seg ny villa i Hollywood til den nette sum av 42 millioner kroner.I september i fjor verserte det historier om at Valen at han hadde blitt sammen med den brasilianske nakenmodellen Odara Byron.

Nyheter
Kultur